De trofee voor windsurfen is een individuele prijs voor de windsurfsport, speciaal ontworpen voor deze sport. Met een hoogte van 27,8 cm en een gewicht van 926 g heeft het een waardevol ontwerp en kan het worden gepersonaliseerd.
vanaf 69,84 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuur windsurfen oud goud op mahonie houten voet 27,8cm
Beker zamak figuur windsurfen oud goud op mahonie houten voet 27,8cm
Verzending op 29.04.2024
69,84 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Windsurfen - perfect passend bij een groots evenement

De Windsurfing trofee beeldje is een onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi en is afgestemd op het speciale evenement.

Maak de grote dag van uw kampioenen onvergetelijk en beleef momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw Windsurfing trofee beeldje!

Dankzij het speciale ontwerp zal de Windsurfing trofee beeldje onmiddellijk indruk maken op alle gasten en deelnemers. Windsurfen is een echte lust voor het oog en is dus de perfecte erkenning voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om de Windsurfing trofee beeldje in je handen te houden, die de gelukkige winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

De Windsurfing trofee beeldje heeft een hoogte van 27,8 cm en maakt indruk met zijn waardevolle ontwerp.

De Windsurfing trofee beeldje kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een zeer speciale glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee beeldje is 926 g en zorgt ervoor dat de trofee beeldje perfect in de hand past.

De Windsurfing trofee beeldje is een prijs voor de sport windsurfen en is speciaal ontworpen voor deze sport. De Windsurfing trofee beeldje is perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahonie kleur, bereikt Windsurfing een prachtig ontwerp dat ambitie opwekt en aanzet tot topprestaties.

Het schild in goud op de basis geeft de trofee beeldje een persoonlijke uitstraling. Windsurfen is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje Windsurfen zijn persoonlijke karakter. Hierdoor zal elke winnaar zich het moment van eer zelfs jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de sokkel.

Met Windsurfing heeft ons assortiment een buitengewoon trofeefiguurtje in petto.

Zoals alle stukken in ons assortiment overtuigt ook Windsurfing tot in het kleinste detail door zijn individuele vormentaal en uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Geef uw winnaars een volmaakte onderscheiding van hun kampioenschap en een dierbaar aandenken.

Onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole zorgen ervoor dat elk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit is dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Kom meer te weten over ons volledig assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het trofee beeldje dat bij u past - wij zullen er alles aan doen!

Vraagt u zich af of het Windsurfing trofee beeldje perfect past bij uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452001691

EAN-Code

4054047008310

Grootte

27,8 cm

Gewicht

926 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

24,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

05.12.2014
Valeriya F.  door Hanau
Das Produkt entspricht genau der Beschreibung. Die Qualität ist sehr gut, das Preis-Leistungsverhältnis stimmt. Ich würde jeder Zeit nochmal bestellen.