De trofee beeldje zeilen is een aanpasbare prijs voor de zeilsport. Het bestaat uit een 24,8 cm hoog beeldje gemaakt van kostbaar zamak in antiek goud op een massief mahoniekleurig houten voetstuk met goudkleurige Graveerplaatjes.
vanaf 74,12 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur zeil oud goud op mahonie houten voet 24,8cm
Beker zamak figuur zeil oud goud op mahonie houten voet 24,8cm
Verzending op 06.05.2024
74,12 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Sails - een trofeebeeldje voor de speciale gelegenheid

Het trofeebeeldje Sails schittert bij elke wedstrijd als individueel hoogtepunt van de dag en is precies goed voor de speciale gebeurtenis.

Laat de belangrijkste dag voor de winnaars onsterfelijk worden en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met het trofeebeeldje Sails!

Dankzij het speciale ontwerp fascineert ons trofeebeeldje Sails gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Sail is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de grootste waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Sail in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeebeeldje Sail is 24,8 cm hoog en inspireert dankzij zijn waardevolle uitstraling.

Het trofee beeldje zeil is aanpasbaar en symboliseert een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofee beeldje is 797 g en zorgt ervoor dat het trofee beeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofee beeldje zeil is een prijs voor de zeilsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje zeil past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt zeil een unieke uitstraling die verlangens wekt en aanzet tot nieuwe records.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Bekers wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Door de eigen gravure met moderne lasertechnologie krijgt het trofee figuur zeilen zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzame kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de sokkel.

Met Segel hebben wij een hoogwaardig trofeebeeldje voor u klaarstaan.

Ook Segel maakt in alle opzichten indruk met zijn individuele kenmerken en de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeeën in ons assortiment.

Voor uw kampioenen biedt het Segel trofeebeeldje een perfecte bekroning van hun overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces, is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol product dat er bij elke gelegenheid geweldig uitziet - en waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie begrijpen wij dat u de juiste trofee voor uw evenement wilt vinden. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

Vraagt u zich af of het trofeebeeldje zeil geschikt is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

452003661

EAN-Code

4054047008471

Grootte

24,8 cm

Gewicht

797 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

21,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.