Ons trofeebeeldje vis is een individuele prijs voor bijzondere sportprestaties. Met een afmeting van 25 cm en een gewicht van 713 g maakt hij indruk met zijn exclusieve ontwerp van zamak in zilver en kan hij worden gepersonaliseerd door middel van een gravure.
vanaf 68,87 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker zamak figuur vis zilver op houten plank 25,0cm
Beker zamak figuur vis zilver op houten plank 25,0cm
Verzending op 02.05.2024
68,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Vis - een individuele prijs voor een speciaal moment

Onze trofee-figuur vis schittert als een zeer persoonlijke bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Laat de grote dag van uw winnaars onvergetelijk worden en vier met uw trofee-figuur vis momenten die voor emoties zorgen!

Door het speciale ontwerp maakt onze trofee-figuur vis op het eerste moment indruk op deelnemers en bezoekers. De vis is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de hoogste waardering voor grote prestaties.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje vis in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Het trofeebeeldje vis heeft een afmeting van 25,0 cm en overtuigt door zijn exclusieve ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje vis is een symbool voor een bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 713 g ligt de trofee beeldje vis perfect in de hand.

Onze trofee beeldje vis is een onderscheiding voor de vissport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje vis precies bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in zilver en een stabiele voet van zamak in zilver bereikt vis een uniek design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schild in zilver komt vooral op de voet goed tot zijn recht. Vis is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur vis een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Met Vis staat in onze catalogus een hoogwaardig trofeefiguurtje voor u klaar.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt ook Vis in elk detail door zijn individuele kenmerken en de hoogste eisen aan afwerking en materiaal.

Een bekroonde overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment van succes - dat is wat het trofeebeeldje Vis betekent voor uw kampioenen.

Dankzij de grondige kwaliteitscontrole en het zorgvuldige productieproces is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van trofeeën. Ontdek ons complete aanbod voor uw evenement. Wij geven alles om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het voor u geschikte bekerfiguur!

U twijfelt of het bekerfiguur vis het juiste is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452013031

EAN-Code

4054047010528

Grootte

25,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Gewicht

713 g

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Zamac
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.