Hoefijzer trofee beeldje is een individuele prijs voor de hoefijzer werp sport. Met een afmeting van 23,5 cm en een gewicht van 948 g heeft het een waardevolle uitstraling en een stevige basis van zwart hout.
vanaf 72,93 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker zamak figuurframe hoefijzer goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Beker zamak figuurframe hoefijzer goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Verzending op 29.04.2024
72,93 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Hoefijzer - perfect voor de speciale gelegenheid

Ons trofeebeeldje Hoefijzer overtuigt als individuele blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw prijswinnaars en beleef met het trofeebeeldje Hoefijzer momenten die u zich voor altijd zult herinneren!

Dankzij het unieke ontwerp inspireert het trofeebeeldje Hoefijzer gasten en deelnemers op het eerste moment. Hoefijzer is een echte blikvanger en biedt daarmee de hoogste erkenning voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Hoefijzer in de handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het trofeebeeldje Hoefijzer is 23,5 cm hoog en overtuigt door zijn waardevolle uitstraling.

Het trofeebeeldje hoefijzer is aanpasbaar en staat symbool voor een bijzonder eervolle triomf, behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 948 g ligt het trofeebeeldje hoefijzer perfect in de hand.

Het trofeebeeldje hoefijzer is een onderscheiding voor de sport hoefijzerwerpen en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het trofeefiguur hoefijzer precies bij uw heel individuele wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een massieve voet van hout in zwart bereikt hoefijzer een sterk designeffect dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Door individualisering wordt Hoefijzer net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Hoefijzer zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De graveerplaat van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

Met Hoefijzer staat in ons assortiment een buitengewoon trofeebeeldje voor u klaar.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt ook Hoefijzer in elk detail met zijn individuele kenmerken en door een uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje Hoefijzer een perfect symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan het hoogste moment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

Wij zijn deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het voor u geschikte bekerfiguur - daarvoor doen wij ons uiterste best!

Weet u niet zeker of het bekerfiguur hoefijzer precies bij uw wedstrijd past? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452004832

EAN-Code

4054047031530

Grootte

23,5 cm

Gewicht

948 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

13,3 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.