Beker kunststof figuur bowlingbal op zwart marmeren voet 13,0cm
Beker kunststof figuur bowlingbal op zwart marmeren voet 13,0cm
verzending vandaag
13,25 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Bowlingbal - het individuele trofeebeeldje voor een speciale prijsuitreiking

Ons bowlingbal trofeebeeldje schittert als het individuele hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor het speciale evenement.

Maak de belangrijkste dag onvergetelijk voor de winnaars en beleef momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons bowlingbal trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp maakt het bowlingbal trofeebeeldje meteen indruk op alle deelnemers en gasten. Het Bowlingbal trofeebeeldje is een echte blikvanger en toont de perfecte waardering voor geweldige prestaties.

Het vasthouden van het Bowlingbal trofeebeeldje in je handen is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Het Bowlingbal trofeebeeldje meet 13,0 cm en maakt indruk dankzij het waardevolle ontwerp.

Het bowlingbal trofeebeeldje kan gepersonaliseerd worden en symboliseert een bijzonder eervolle triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 366 g ligt het bowlingbal trofeebeeldje perfect in de hand.

Het bowlingbal trofeebeeldje is een onderscheiding voor de bowlingsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken is het bowlingbal trofeebeeldje perfect voor je eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in zwart en een stevige basis van marmer in zwart krijgt de bowlingbal een unieke uitstraling die de toeschouwer meteen boeit.

Het schildje in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Door individualisering wordt de bowlingbal net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft de bowlingbaltrofee een persoonlijk tintje. Zo zal elke winnaar zich het moment van de prijs zelfs jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud passen bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Onze Bowling Ball serie heeft een heel bijzonder trofeefiguurtje voor u in petto.

De Bowling Ball maakt niet alleen indruk met zijn individuele kenmerken, maar ook met de hoogste normen van materiaal en afwerking tot in het kleinste detail - net als alle stukken in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het Bowling Ball trofeebeeldje een triomfantelijk teken van overwinning en een heel persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment.

Elk afzonderlijk trofeebeeldje is een waardevol en duurzaam stuk dat dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeefiguur voor u - wij geven alles!

Weet u niet zeker of het bowlingbal trofeefiguur echt bij uw toernooi past? Laat ons je persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

309600008

EAN-Code

4054047202930

Grootte

13,0 cm

Gewicht

366 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

10,5 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.