Bekers Kunststof figuur voetbal op zwart marmeren voet 16,0cm
Bekers Kunststof figuur voetbal op zwart marmeren voet 16,0cm
Verzending op 13.05.2024
13,25 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Voetbal - ideaal voor een groots evenement

Het Trofeebeeldje Voetbal schittert bij elke wedstrijd als het individuele hoogtepunt van de dag en is precies goed voor het perfecte moment.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw kampioenen en vier momenten die grote emoties oproepen met ons Trofeebeeldje Voetbal!

Met zijn unieke ontwerp maakt ons Trofeebeeldje Voetbal op het eerste gezicht indruk op bezoekers en deelnemers. Voetbal is een echte lust voor het oog en biedt daarom het perfecte eerbetoon aan uitmuntende prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om de Football trofee figuur in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel bezorgt.

Ons Trofeebeeldje Voetbal heeft een afmeting van $maxgroesse en inspireert met zijn succesvolle ontwerp.

Het Trofeebeeldje Voetbal kan gepersonaliseerd worden en symboliseert een bijzonder eervolle triomf na een uitmuntende prestatie.

Het Trofeebeeldje Voetbal heeft een gewicht van $maxgewicht en ligt daarom perfect in de hand.

Als blijvend aandenken is het beeldje van de Trofee voetbal perfect voor je eigen persoonlijke competitie en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig $material_6 in $color_3 en een stevige basis van $base_material_40 in $base_color_39, krijgt Football een unieke uitstraling die verlangens opwekt en nieuwe records aanmoedigt.

Het schild in $engraving_color_26 is bijzonder effectief op de basis. Door individualisering wordt Beker net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft de Beker een persoonlijk tintje. Elke winnaar zal zich het moment van de trofee zelfs jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in $gravurschildfarbe_26 passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Ons assortiment heeft een heel bijzonder trofeefiguurtje voor u in petto met Voetbal.

Voetbal scoort punten tot in het kleinste detail met zijn individuele kenmerken en de hoogste normen van materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Geef uw winnaars een perfect overwinningssymbool en een heel persoonlijk aandenken aan het moment van succes met de bekerfiguur van Beker voetbal.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en grondige kwaliteitscontrole is elke bekerfiguur een waardevol en duurzaam product waar de winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

U hebt precies de juiste bekerfiguur nodig voor uw wedstrijd. Wij zijn de experts in de trofeeënindustrie. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeefiguur voor u - wij geven alles!

Vraagt u zich nog steeds af of het voetbaltrofee figuur het juiste is voor uw evenement? Wij helpen je graag persoonlijk met individueel advies.

Artikelnr

309600018

EAN-Code

4054047203630

Grootte

16,0 cm

Gewicht

346 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,0 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.