vanaf 16,08 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glaspenning Wanja in de maat 7,0cm
Glaspenning Wanja in de maat 7,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
16,08 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Wanja - een perfecte medaille voor een speciaal moment

Een Wanja medaille overtuigt als een onmiskenbare bekroning van de Dag op elk toernooi en is precies goed voor uw zeer speciale evenement. Leg de grote Dag voor je winnaars voor altijd vast en vier momenten die grote emoties opwekken met de Wanja medaille!

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig wit glas, bereikt Wanja een unieke uitstraling die verlangens wekt en inspireert tot topprestaties.

De Wanja medaille is gemaakt van hoogwaardig wit glas, wat Wanja een unieke vorm geeft. Het witte glas is 4 mm dik en dus stevig ontworpen om een leven lang mee te gaan. Door het speciale ontwerp overtuigt onze medaille Wanja gasten en deelnemers op het eerste moment. Wanja is een echte lust voor het oog en is daarom de hoogste eer voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om de medaille Wanja in je handen te houden, die de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Met een gewicht van 39 g kan de medaille perfect om de nek gedragen worden. De medailles zijn zowel 70 mm hoog als 60 mm breed.

De medaille Wanja past perfect bij je zeer persoonlijke gebeurtenis en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Wanja is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

In de configurator heb je de mogelijkheid om de medaille Wanja te personaliseren met een 40,0 cm lang lint of een koord. Alle linten en koorden zijn gemaakt van 100% polyester. Dit maakt de Wanja medaille tot een uniek aandenken aan de overwinning.

De Wanja medaille kan individueel gegraveerd worden op de voorkant. In onze configurator vind je standaardsjablonen, die je extra kunt individualiseren met een tekst. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen motief te uploaden en van de medaille met tekst een uniek aandenken voor je evenement te maken.

Gratis lasergravure is inbegrepen bij deze medaille. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, maken we een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van je gravure, en sturen deze per e-mail naar je toe. Pas als je helemaal tevreden bent met het ontwerp van de lasergravure, wordt je medaille geproduceerd.

Dankzij ons nauwlettend in de gaten gehouden productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elke medaille een waardevol en duurzaam stuk waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

Elke medaille wordt verzonden in een geschenkverpakking zodat de medaille in perfecte staat aankomt. Overtuig jezelf van de kwaliteit van onze medailles en koop nu jouw unieke aandenken aan een triomf.

Wij zijn goed op de hoogte van de trofeeënindustrie en zijn ervan overtuigd dat je precies de juiste medaille nodig hebt voor jouw evenement. Maak kennis met ons complete assortiment voor jouw evenement. Beleef je onderscheidingen met de juiste medaille voor jou - daar doen we ons uiterste best voor!

Weet je niet of de medaille van Wanja de juiste is voor jouw evenement? Laat ons je persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

154004513

EAN-Code

4054047196093

Productdetails

Materiaal

Wit glas

Materiële sterkte

4 mm

Gewicht

39 g

Breedte

60 mm

Hoogte

70 mm

Type montage

Lint of Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm

Verpakking

Geschenkverpakking
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.