vanaf 53,65 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glazen beker Geli in de maat 22,6cm
Glazen beker Geli in de maat 22,6cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
69,72 € *
Stk.
Glazen beker Geli in de maat 20,6cm
Glazen beker Geli in de maat 20,6cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
62,56 € *
Stk.
Glazen beker Geli in de maat 18,6cm
Glazen beker Geli in de maat 18,6cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
53,65 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Geli - ideaal voor elke prijsuitreiking.

Onze Trofee Geli overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de Dag op elk toernooi en is afgestemd op het perfecte moment. Leg de belangrijke dag voor je winnaars voor altijd vast en vier met onze glazen trofee Geli momenten die voor grote emoties zorgen!

De trofee van de serie Geli is gemaakt van robuust wit glas met blauw, wat Geli een unieke vorm geeft. Het witte glas met blauw is 12 mm dik, dus het is stevig gebouwd om eeuwig mee te gaan. Met zijn speciale ontwerp zal onze Geli serie glazen trofee in een mum van tijd indruk maken op alle gasten en aanwezigen. Geli is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de grootste eer voor grote prestaties.

Als blijvend aandenken past de Geli glazen trofee precies bij jouw heel individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Onze Geli glazen trofee is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Het glazen oppervlak biedt voldoende ruimte om van de Trofeeën uit de Geli serie een heel bijzonder aandenken te maken. Je kunt kiezen uit verschillende standaardmotieven of je motief personaliseren. We bieden je ook de mogelijkheid om je glazen Beker te personaliseren met tekst. Voor de gravure van uw Trofeeën kunt u kiezen uit drie verschillende varianten: lasergravure, zandstraalgravure of een zandstraalgravure met kleurinterpretatie.

Na ontvangst van uw bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw gravureaanvraag, en sturen deze per e-mail naar u toe. Pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp, wordt uw Trofee gegraveerd.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles is elke Trofee een duurzaam product van hoge kwaliteit dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog vele jaren na het toernooi trots op zal zijn.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en weten dat u precies de juiste Trofee nodig hebt voor uw evenement. Ontdek ons volledige assortiment producten voor uw evenement. We staan in vuur en vlam om ervoor te zorgen dat je geëerd wordt met de Trofeeën die bij je passen!

Vraag je je nog steeds af of de Geli glazen trofee de juiste is voor jouw evenement? We helpen je graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

201045163 201045161 201045162

EAN-Code

4054047202275 4054047202251 4054047202268

Grootte

18,6 cm 22,6 cm 20,6 cm

Materiaal

Wit glas Wit glas Wit glas

Materiële sterkte

12 mm 12 mm 12 mm

Verpakking

Geschenkverpakking Geschenkverpakking Geschenkverpakking
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.