vanaf 85,79 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glas trofee Hajo in maat 31,0cm
Glas trofee Hajo in maat 31,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
96,53 € *
Stk.
Glazen trofee Hajo in maat 27,5cm
Glazen trofee Hajo in maat 27,5cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
91,21 € *
Stk.
Glas beker Hajo in de maat 25,0cm
Glas beker Hajo in de maat 25,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
85,79 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Hajo - ideaal voor een speciaal moment.

De Hajo glazen trofee inspireert als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment. Laat de grote dag onvergetelijk worden voor de winnaars en vier momenten die voor grote emoties zorgen met onze glazen trofee Hajo!

De Trofeeën uit de Hajo serie zijn gemaakt van robuust wit glas met zwart, wat Hajo een unieke gratie geeft. Het witte glas met zwart is 15 mm dik en daardoor zo duurzaam ontworpen dat het een leven lang meegaat. Dankzij het unieke ontwerp zal de Hajo serie glazen trofee onmiddellijk indruk maken op alle gasten en aanwezigen. Hajo is een echte lust voor het oog en is daarom de perfecte erkenning voor unieke vaardigheden.

Als blijvend aandenken past de Hajo glazen trofee perfect bij je eigen wedstrijd en is hij ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

De Hajo Beker is geschikt voor elke gelegenheid en is in zijn ontwerp bewust neutraal gehouden.

Het glazen oppervlak biedt voldoende ruimte om van de Trofeeën uit de Hajo serie een heel bijzonder aandenken te maken. Je kunt kiezen uit verschillende standaardmotieven of je eigen logo ontwerpen. Je hebt ook de mogelijkheid om tekst op je glazen trofee te lasergraveren. Er zijn drie verschillende opties om uw Trofeeën te graveren: Lasergravure, zandstraalgravure of een zandstraalgravure met kleurinterpretatie.

Na de bestelling maken we een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van de lasergravure. Je ontvangt deze proefdruk per e-mail. Pas als u helemaal tevreden bent met de lasergravure, wordt uw Trofee in gebruik genomen.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elke Trofeeën een waardevol en duurzaam product waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies de juiste Trofeeën nodig hebt voor uw evenement. Ontdek ons volledige assortiment producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de Trofeeën die bij u passen - daar doen we ons best voor!

U denkt nog steeds na of de Beker Hajo de juiste is voor uw wedstrijd? We helpen je graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

201046163 201046161 201046162

EAN-Code

4054047202312 4054047202299 4054047202305

Grootte

25,0 cm 31,0 cm 27,5 cm

Materiaal

Wit glas met zwart Wit glas met zwart Wit glas met zwart

Materiële sterkte

15 mm 15 mm 15 mm

Verpakking

Geschenkverpakking Geschenkverpakking Geschenkverpakking
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.