vanaf 68,99 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glazen trofee Mika in maat 16,0cm
Glazen trofee Mika in maat 16,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
68,99 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Mika - ideaal voor elk feest.

De glazen trofee Mika overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de Dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de gelegenheid. Leg de belangrijke Dag van je Winnaars voor altijd vast en vier met onze glazen trofee Mika momenten die voor grote emoties zorgen!

De glazen trofee type Mika is gemaakt van stevig wit glas met blauw, wat de Trofee Mika een unieke uitstraling geeft. Het witte glas met blauw is 12 mm dik en daardoor zo duurzaam ontworpen dat het eeuwig meegaat. Met zijn unieke ontwerp zal onze Mika serie glazen trofee alle gasten en deelnemers op het eerste gezicht overtuigen. Mika is een echte blikvanger en biedt daarmee de hoogste erkenning voor uitmuntende vaardigheden.

De glazen trofee Mika past perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Mika is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Het glazen oppervlak biedt voldoende ruimte om van de Trofeeën uit de Mika-serie een heel bijzonder aandenken te maken. Je kunt kiezen uit verschillende standaardmotieven of je eigen motief aanpassen. Je hebt ook de optie om tekst op je glazen trofee te lasergraveren. U kunt kiezen uit drie verschillende opties om uw Trofeeën te graveren: Lasergravure, zandstraalgravure of een zandstraalgravure met kleurinterpretatie.

Na uw bestelling maken we een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van de lasergravure. Je ontvangt deze proefdruk per e-mail. Pas als u 100% tevreden bent met het ontwerp van de lasergravure, wordt uw Trofee geproduceerd.

Dankzij ons nauwgezet gecontroleerde productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elke glazen trofee een waardevol en duurzaam product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog lang na het evenement trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies de juiste Trofeeën voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met de juiste glazen trofee - daar geven wij alles voor!

Vraagt u zich af of de glazen trofee Mika de juiste is voor uw wedstrijd? We helpen je graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

201041261

EAN-Code

4054047202787

Grootte

16,0 cm

Materiaal

Wit glas

Materiële sterkte

12 mm

Verpakking

Geschenkverpakking
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.