Diamanten glazen trofee: Onvergetelijke herinnering voor winnaars. Aangepast ontwerp gemaakt van hoogwaardig wit glas, 45mm hoogte, 80mm breedte, 273g gewicht. Personaliseerbaar met laser/zandstraal gravure en kleurvulling. Inbegrepen geschenkdoos. Perfect voor elke prijsuitreiking!
vanaf 35,43 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glazen beker diamant 4,5cm
Glazen beker diamant 4,5cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
35,43 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Diamond - een glazen trofee voor de speciale gelegenheid.

De glazen trofee in diamantvorm bekoort als persoonlijk hoogtepunt op elke wedstrijddag en is op maat gemaakt voor het desbetreffende evenement. Maak de speciale dag onvergetelijk voor de winnaars en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met onze diamanten glazen trofee!

Onze diamanten glazen trofee is gemaakt van hoogwaardig wit glas en heeft een afmeting van 45 mm in de hoogte en 80 mm in de breedte. Met een gewicht van 273 g kan de glazen trofee perfect omhoog worden gehouden na een overwinning. De Diamond Trofee is daarom ideaal voor elke prijsuitreiking.

De glazen trofee uit de Diamond serie maakt indruk met zijn unieke uiterlijk, dat wordt bereikt door het gebruikte witte glas. Het witte glas is robuust genoeg om een leven lang mee te gaan. Met zijn bijzondere design maakt de Diamant glazen trofee op het eerste gezicht indruk op alle deelnemers en gasten. Diamant is een echte blikvanger en daarmee de hoogste erkenning voor bijzondere prestaties.

Als eeuwig aandenken past de Diamant-trofee perfect bij uw individuele wedstrijd en is hij ook geschikt als decoratie voor vitrines of rekken.

Diamant is geschikt voor elke gelegenheid en is in zijn vormgeving bewust neutraal gehouden.

Het glasoppervlak biedt voldoende ruimte om de Trofeeën van de Diamant-serie te individualiseren. U kunt kiezen uit verschillende standaardmotieven of uw logo laten personaliseren. U heeft ook de mogelijkheid om tekst op uw glazen trofee te laten laseren. Wij bieden drie verschillende opties voor het graveren van uw Trofeeën: Lasergravure, zandstraalgravure of zandstraalgravure met gekleurde vulling.

Na de bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een preview van uw graveerwensen, en sturen deze per e-mail naar u toe. Pas als u 100% tevreden bent met de lasergravure, wordt uw trofee geproduceerd.

Elke trofee wordt verpakt in een geschenkdoos en dankzij de strenge kwaliteitscontrole en het zorgvuldig gecontroleerde productieproces is het een waardevol en duurzaam stuk waar elke winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

Wij zijn experts op het gebied van Bekers en zijn ervan overtuigd dat u precies de juiste glazen trofee voor uw evenement nodig heeft. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u uw onderscheidingen met de juiste glazen trofee beleeft!

Denkt u er nog over na of de Diamond Beker geschikt is voor uw evenement? Wij staan u graag persoonlijk bij. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

201016133

EAN-Code

4054047092012

Materiaal

Wit glas

Gewicht

273 g

Breedte

80 mm

Hoogte

45 mm

Verpakking

Geschenkverpakking
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

10.01.2022
Margit B.  door Hebertsfelden
wunderbar ausgefallen diese gravierter " edelstein " / der beschenkte war begeistert / gerne wieder
09.01.2020
Johannes U.  door Fürth
Sehr schöner Preis zur Vergabe
17.07.2018
Tatjana L.  door Ahrensburg
Sehr schönes edles Geschenk. Danke
30.01.2018
Christa D.  door Köln
Ein kleiner Hinweis: Die Etuis sind leider immer ein wenig angekratzt und sehen dadurch für den Beschenkten ein wenig gebraucht aus.