De Alina-medaille is een uniek en hoogwaardig sieraad van 3 mm dik eikenfineer met een expressief ontwerp. Met een afmeting van 6,0 cm x 9,5 cm en een gewicht van 10 g is het perfect als persoonlijk hoogtepunt bij wedstrijden.
vanaf 7,70 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Alina eiken fineer in de maat 6,0 cm
Houten medaille Alina eiken fineer in de maat 6,0 cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
7,70 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Alina - een perfecte medaille voor een grote dag.

De Alina medaille inspireert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor de gelegenheid. Laat de grote dag onvergetelijk worden voor de winnaars en beleef momenten die emoties opwekken met onze Alina medaille!

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol eikenfineer heeft Alina een sterk design effect dat verlangens opwekt en inspireert tot topprestaties.

Onze Alina medaille is gemaakt van hoogwaardig eikenfineer, wat onze Alina medaille een unieke vorm geeft. Het eiken fineer is 3mm dik, waardoor het stevig gemaakt is om eeuwig mee te gaan. Door het unieke ontwerp fascineert onze Alina-medaille bezoekers en deelnemers onmiddellijk. Alina is een zeer persoonlijk sieraad en is dus de hoogste waardering voor uitmuntende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de Alina-medaille in je handen te houden, die de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

Alina weegt 10 g en nestelt zich dus perfect rond de hals van de winnaar. De medailles van de Alina serie zijn 6,0 cm hoog en 9,5 cm breed.

De Alina medaille past perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

De Alina medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn vormgeving.

In onze medailleconfigurator heeft u de mogelijkheid om de Alina medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang koord. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester, waardoor de Alina-medaille een uniek aandenken aan uw triomf wordt.

U kunt de Alina-medaille personaliseren met een gravure op de voorzijde. In onze configurator vindt u standaardmotieven die u bovendien kunt individualiseren met tekst. U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te uploaden en de medaille te personaliseren met tekst

Graveren is gratis bij de Alina medaille. Na ontvangst van uw bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een preview van uw gravure, en sturen u deze per e-mail toe. Pas als u 100% tevreden bent met het ontwerp, wordt uw medaille in opdracht gegeven.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontroles is elke medaille een duurzaam stuk van hoge kwaliteit dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als specialisten in de trofeeënindustrie weten we dat u de juiste medaille voor uw evenement wilt vinden. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste medaille voor u - daar doen wij ons best voor!

Vraagt u zich af of de Alina medaille de perfecte keuze is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

154503560

EAN-Code

4054047200332

Materiaal

Eik Fineer

Gewicht

10 g

Breedte

95 mm

Hoogte

60 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.