Alina penning is een opvallende blikvanger van hoogwaardig massief kersenhout. Met haar individuele vorm en ontwerp inspireert zij tot ambitie en viert zij momenten vol emotie.
vanaf 10,75 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Alina kersen massief hout in maat 6,0cm
Houten medaille Alina kersen massief hout in maat 6,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
10,75 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Alina - een perfecte medaille voor een bijzonder moment.

Onze Alina-medaille schittert als onmiskenbare blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid. Maak de belangrijke dag van uw winnaars onvergetelijk en vier momenten die emoties opwekken met de Alina-medaille!

Met haar individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig massief kersenhout heeft Alina een prachtig design dat ambitie opwekt en aanzet tot nieuwe records.

De Alina-medaille is gemaakt van hoogwaardig bewerkt massief kersenhout, wat onze Alina-medaille een unieke uitstraling geeft. Het massieve kersenhout is 5 mm dik en daardoor zo robuust gemaakt dat het een leven lang meegaat. Dankzij het unieke ontwerp zal onze Alina-medaille deelnemers en bezoekers in een mum van tijd voor zich winnen. Alina is een echte blikvanger en vertegenwoordigt zo de hoogste waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de Alina-medaille in je handen te houden, die de trotse winnaar niet loslaat en gewoon pure vreugde geeft.

Met een gewicht van 10 g kan de medaille perfect om de hals gedragen worden. De medailles van de Alina serie zijn 6,0 cm hoog en 9,5 cm breed.

De Alina medaille past perfect bij uw zeer individuele gebeurtenis en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Onze Alina medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

In de configurator heeft u de mogelijkheid om de Alina medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang koord. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Hierdoor wordt de Alina-medaille een persoonlijk aandenken aan uw triomf.

U kunt de Alina-medaille personaliseren door deze op de voorzijde te graveren. U kunt kiezen uit verschillende standaardontwerpen of uw eigen logo uploaden.

Gratis lasergravure is inbegrepen bij deze medaille. Na ontvangst van uw bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een preview van uw gravure, en sturen u deze per e-mail toe. Pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp, wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij de regelmatige kwaliteitscontrole en het nauwgezet gecontroleerde productieproces is elke medaille een waardevol en duurzaam product dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement trots op zal zijn.

U hebt de juiste medaille voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de experts op het gebied van bekers. Maak kennis met ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de juiste medaille voor u - daar doen wij ons best voor!

U weet niet of de Alina medaille de juiste is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

154503565

EAN-Code

4054047200363

Materiaal

Kers Massief hout

Gewicht

10 g

Breedte

95 mm

Hoogte

60 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.