De Alina medaille is een kwaliteitsproduct, perfect voor elke gelegenheid. Hij is gemaakt van stevig kersenfineer en heeft een uniek ontwerp. Met een gewicht van 17 g en afmetingen van 6,0 cm x 9,5 cm is het de perfecte kroon voor elke winnaar.
vanaf 7,70 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Alina kersenfineer in de maat 6,0cm
Houten medaille Alina kersenfineer in de maat 6,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
7,70 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Alina - een medaille voor een grote gebeurtenis.

De Alina-medaille schittert als de persoonlijke bekroning van de Dag op elk toernooi en is precies goed voor de gelegenheid. Leg de belangrijke Dag voor uw kampioenen voor altijd vast en vier momenten om nooit te vergeten met onze Alina-medaille!

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig kersenfineer bereikt Alina een sterk designeffect dat verlangens opwekt en aanzet tot topprestaties.

De Alina-medaille is gemaakt van robuust kersenfineer, wat Alina een unieke vorm geeft. Het kersenfineer is 3 mm dik, waardoor het sterk genoeg gebouwd is om een leven lang mee te gaan. Met haar unieke ontwerp zal de Alina-medaille deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht bekoren. Alina is een echt sieraad en biedt dus de perfecte waardering voor unieke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de Alina-medaille in je handen te houden, wat de trotse winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel bezorgt.

Alina weegt 17 g en nestelt zich dus perfect rond de hals van de winnaar. De medailles van de Alina serie zijn zowel 6,0 cm hoog als 9,5 cm breed.

Als blijvend aandenken past de Alina medaille perfect bij uw eigen wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Onze Alina medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Met onze configurator heeft u de mogelijkheid om de Alina medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang koord. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Zo wordt uw Alina-medaille een persoonlijk aandenken aan uw triomf.

U kunt de Alina-medaille individualiseren door hem op de voorzijde te graveren. U kunt kiezen uit verschillende motieven of uw eigen motief uploaden.

U kunt de Alina-medaille individueel en gratis laten graveren. Na de bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw gravure. Dit ontwerp ontvangt u per e-mail. Pas als u 100% tevreden bent met het ontwerp wordt uw medaille gegraveerd.

Dankzij de grondige kwaliteitscontrole en het zorgvuldige productieproces is elke individuele medaille een duurzaam en waardevol product dat bij elk evenement een grote indruk maakt - en waar de winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies de juiste medaille voor uw evenement nodig heeft. Ontdek onze volledige productlijn voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de juiste medaille voor u - daar geven wij alles voor!

U weet niet of de Alina medaille de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

154503530

EAN-Code

4054047200189

Materiaal

Kers Fineer

Gewicht

17 g

Breedte

95 mm

Hoogte

60 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.