Medaille "Gerd" is een hoogwaardige trofee gemaakt van 3mm kersenfineer, met een diameter van 8,0 cm en een gewicht van 12g. Hij kan individueel worden gegraveerd en gepersonaliseerd met een koord van 40 cm.
vanaf 7,11 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Gerd kersenfineer in maat 8,0cm
Houten medaille Gerd kersenfineer in maat 8,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
7,11 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Gerd - een medaille voor een grote prijsuitreiking.

Onze Gerd-medaille schittert als onmiskenbaar hoogtepunt bij elk toernooi en is precies op de gelegenheid afgestemd. Leg de grote dag voor uw winnaars voor altijd vast en herbeleef momenten die emoties opwekken met de Gerd-medaille!

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak bestaande uit hoogwaardig kersenfineer bereikt Gerd een sterk designeffect dat verlangens oproept en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

De Gerd-medaille is gemaakt van hoogwaardig kersenfineer, wat de Gerd-medaille een unieke uitstraling geeft. Het kersenfineer is 3 mm dik en daardoor zo robuust gemaakt dat het een leven lang meegaat. Dankzij het unieke ontwerp overtuigt de Gerd-medaille bezoekers en deelnemers op het eerste gezicht. Gerd is een echte lust voor het oog en toont de grootste waardering voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om de Gerd-medaille in je handen te houden, die de trotse winnaar volledig vervult en gewoonweg pure vreugde geeft.

Met een gewicht van 12 g kan de medaille perfect om de hals gedragen worden. Gerd heeft een diameter van 8,0 cm.

De Gerd-medaille past perfect bij uw persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

De Gerd-medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

In de configurator heeft u de mogelijkheid om de Gerd-medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Zo wordt de Gerd-medaille een persoonlijk aandenken aan uw overwinning.

Met een gravure op de voorzijde kunt u uw Gerd-medaille individualiseren voor uw wedstrijd. In onze configurator vindt u standaard afbeeldingen, die u bovendien kunt individualiseren met tekst. U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te uploaden en de medaille aan te passen met tekst

U kunt de medaille Gerd gratis graveren. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, maakt een medewerker een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van de lasergravure. Dit ontwerp ontvangt u per e-mail. Pas wanneer u volledig tevreden bent met het lasergraveerontwerp wordt uw medaille gegraveerd.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles is elke medaille een waardevol en duurzaam product dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar de winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u de juiste medaille voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de medaille die bij u past - wij geven alles!

Vraagt u zich af of de Gerd medaille echt de juiste is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

154503535

EAN-Code

4054047200257

Materiaal

Kers Fineer

Gewicht

12 g

Diameter

80 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.