De Vera medaille is een hoogwaardige onderscheiding voor uitstekende prestaties tijdens wedstrijden. Met een uniek uiterlijk van waardevol eikenfineer en een personaliseerbare gravure op de voorkant is Vera het perfecte aandenken.
vanaf 7,11 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Vera eik fineer in de maat 7,0cm
Houten medaille Vera eik fineer in de maat 7,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
7,11 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Vera - een succesvolle onderscheiding voor een bijzonder moment.

De Vera medaille overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment. Laat de belangrijke dag voor de kampioenen onsterfelijk worden en vier met onze medaille Vera momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak bestaande uit waardevol eikenfineer, heeft Vera een unieke uitstraling die ambitie opwekt en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

De medaille Vera is gemaakt van hoogwaardig verwerkt eikenfineer, wat Vera een unieke vorm geeft. Het eikenfineer is 3 mm dik en dus stevig gebouwd om eeuwig mee te gaan. Dankzij het unieke ontwerp overtuigt de medaille Vera gasten en deelnemers op het eerste moment. Vera is een waar sieraad en daarmee de grootste erkenning voor bijzondere prestaties.

Het is iets heel bijzonders om de Vera medaille in je handen te houden, en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Vera weegt 12 g en nestelt zich dus perfect om de hals van de winnaar. De diameter is 7,0 cm.

De Vera medaille is perfect voor uw eigen wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Vera is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

In de configurator heeft u de mogelijkheid om de Vera medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester, waardoor Vera een persoonlijk aandenken aan uw triomf wordt.

U kunt uw Vera medaille voor uw wedstrijd individualiseren met een gravure op de voorzijde. In onze configurator vindt u standaardsjablonen, die u bovendien kunt individualiseren met tekst. U kunt ook uw eigen ontwerp uploaden en van de medaille met tekst een uniek aandenken voor uw wedstrijd maken.

Bij deze medaille is een gratis lasergravure inbegrepen. Na de bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een preview van de lasergravure, en sturen u deze per e-mail toe. Pas wanneer u volledig tevreden bent met het ontwerp van de lasergravure, wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij ons nauwgezet gecontroleerd productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elke medaille een duurzaam stuk van hoge kwaliteit waarop elke winnaar zelfs jaren na de wedstrijd trots kan zijn - en dat er bij elke gelegenheid goed uitziet.

U hebt precies de juiste medaille voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de specialisten in bekers. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste medaille voor u - daar doen wij ons best voor!

Weet u niet zeker of de Vera medaille de juiste is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

154503545

EAN-Code

4054047200271

Materiaal

Eik Fineer

Gewicht

12 g

Diameter

70 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.