Vera medaille is gemaakt van stevig massief kersenhout, heeft een diameter van 7,0 cm, weegt 10 g en kan besteld worden met een gepersonaliseerd koord en gravure. Het neutrale ontwerp is geschikt voor elke gelegenheid en maakt Vera tot een onvergetelijk aandenken.
vanaf 10,16 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Houten medaille Vera kersen massief hout in maat 7,0cm
Houten medaille Vera kersen massief hout in maat 7,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
10,16 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Vera - ideaal voor een grandioze prijsuitreiking.

De Vera medaille inspireert als onderscheidend hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment. Maak de belangrijke dag van uw prijswinnaars onvergetelijk en vier momenten om nooit te vergeten met de Vera medaille!

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak bestaande uit hoogwaardig massief kersenhout, bereikt Vera een sterk design effect dat ambitie opwekt en de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Onze Vera medaille is gemaakt van robuust massief kersenhout, wat onze Vera medaille een unieke gratie geeft. Het massieve kersenhout is 5 mm dik, waardoor het stevig genoeg is om een leven lang mee te gaan. Dankzij het unieke ontwerp zal de Vera medaille deelnemers en bezoekers in een mum van tijd fascineren. Vera is een echte blikvanger, waardoor het een perfect eerbetoon aan uitmuntendheid is.

De Vera medaille in je handen houden is iets heel speciaals, en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Vera weegt 10 g, zodat het perfect om de nek van de winnaar past. Vera heeft een diameter van 7,0 cm.

De Vera medaille past perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Vera is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

In onze medailleconfigurator heeft u de mogelijkheid om de Vera medaille te personaliseren met een koord van 40,0 cm. Alle koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Hierdoor wordt Vera een uniek aandenken aan uw triomf.

U kunt de Vera medaille personaliseren door deze op de voorzijde te graveren. In onze configurator vindt u standaard afbeeldingen, die u bovendien kunt individualiseren met tekst. U hebt ook de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te uploaden en de medaille te personaliseren met tekst

U kunt de Vera medaille individueel en gratis laten graveren. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, maakt een van onze medewerkers een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw graveeraanvraag. Dit ontwerp ontvangt u per e-mail. Pas wanneer u 100 procent tevreden bent met de lasergravure wordt uw medaille geproduceerd.

Dankzij de strenge kwaliteitscontrole en het zorgvuldige productieproces is elke medaille een duurzaam en waardevol product waar elke winnaar nog jaren na het evenement trots op kan zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als specialisten in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste medaille voor uw wedstrijd nodig heeft. Ontdek ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met de juiste medaille voor u - daar geven wij alles voor!

U denkt nog steeds na of de Vera medaille de juiste is voor uw toernooi? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

154503580

EAN-Code

4054047200424

Materiaal

Kers Massief hout

Gewicht

10 g

Diameter

70 mm

Type montage

Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.