Kindermedaille Lars is een uniek en duurzaam aandenken voor speciale momenten, zoals wedstrijden of persoonlijke successen. Het expressieve ontwerp is gemaakt van waardevolle zamak in goud en de medaille is 60 mm hoog en 40 mm breed. Met een gewicht van 24 g is hij perfect om om je nek te dragen. U kunt hem personaliseren en kiezen tussen linten of koorden.
vanaf 3,81 € *
Verzending op 30.04.2024
Kindermedaille Lars goudkleurig
Kindermedaille Lars goudkleurig
Verzending op 30.04.2024
3,81 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Lars - een perfecte medaille voor een speciaal moment

Een Lars medaille schittert als een zeer persoonlijke bekroning van de Dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor uw zeer speciale gebeurtenis. Maak de belangrijke Dag onvergetelijk voor de winnaars en beleef momenten om nooit te vergeten met onze Lars medaille!

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak bestaande uit waardevolle zamak in goud, bereikt Lars een uniek ontwerp dat verlangens opwekt en nieuwe records inspireert.

De Lars medaille is gemaakt van hoogwaardig zamak, wat de Lars medaille een unieke uitstraling geeft. Het zamak is 1,5 mm dik, waardoor het een eeuwigheid meegaat. Dankzij het speciale ontwerp inspireert onze Medialle Lars deelnemers en bezoekers op het eerste moment. Lars is een echte blikvanger en biedt zo de perfecte waardering voor bijzondere prestaties.

Het is iets heel bijzonders om de medaille Lars in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

De medaille Lars weegt 24 g en kan dus perfect om de hals gedragen worden. De medailles van de Lars serie zijn zowel 60 mm hoog als 40 mm breed.

Als eeuwig aandenken past de Lars medaille perfect bij uw eigen wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Lars is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn vormgeving.

In onze medailleconfigurator heeft u de mogelijkheid om de Lars medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang lint of koord. Alle linten en koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Hierdoor wordt Lars een uniek aandenken aan uw triomf.

De Lars medaille is voorzien van een 25 mm Sportafbeelding. U kunt kiezen uit meer dan 450 standaard reliëf emblemen of uw Sportafbeelding personaliseren. Wij drukken uw gewenste ontwerp door middel van sublimatie. Dit proces zorgt voor een geweldig drukresultaat in zeer hoge kwaliteit, is duurzaam en is zeer robuust. U kunt ook de achterkant van de Lars medaille personaliseren. U kunt kiezen tussen een transparante medaillefolie met zwarte tekst of een hoogwaardige lasergravure. Let op: de medaillefolie is nog niet gemonteerd.

Door onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elke medaille een duurzaam en waardevol product waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement trots op kan zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

Als specialisten voor de trofeeënindustrie weten wij dat u de juiste medaille voor uw wedstrijd wilt vinden. Maak kennis met ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de juiste medaille voor u - daar geven wij alles voor!

Vraagt u zich nog steeds af of de Lars medaille de perfecte match is voor uw wedstrijd? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

152514211

EAN-Code

4054047006187

Embleemgrootte

25 mm

Sporten

Neutraal

Materiaal

Zamac

Materiële sterkte

1,5 mm

Kleur

Gewicht

24 g

Breedte

40 mm

Hoogte

60 mm

Individualisering type front

Embleem

Individualisering type achterzijde

Medaalfolie of Lasergravure

Type montage

Lint of Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm

Montage

gemonteerd of niet-gemonteerd
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

12.10.2021
Denny K.  door Frankfurt (Oder)
Perfekt für Kinder sehr schöne Medaille die man mit dem eigenen Emblem oder ein selbst gestaltetes Logo noch mehr auffrischen kann.
06.09.2021
Holger L.  door Leinburg
Tolle Qualität
27.07.2020
Simone M.  door Platten
Super süße Medaille nicht nur für Kinder einfach nur schön.
05.06.2020
kerstin n.  door königsbrunn
Top!
31.10.2019
Gertraud W.  door Murau
Alle wie immer super!
04.09.2019
Susan P.  door Neuenkirchen
Super!!!!!
03.09.2019
Angelika M.  door Dresden
sehr schön
08.07.2019
Karin 
Sieht sehr schön aus besser als wir es uns vorgestellt hatten!
03.05.2019
Robert F.  door Pframa
Ein Beispiel mit Bildern und der individuellen Vorlage wäre super. Ich war mir nicht sicher was genau die rote Linie in der Vorlage bedeutet.
10.04.2019
Nadine L.  door Göppingen
Sehr schöne Medaille die Kinder waren begeistert!
13.02.2019
Naomi W.  door Rimbach
Alle Schwimmerinnen und Schwimmer
09.02.2019
Thomas E.  door Coppenbrügge
schöne Kindermedaille