Leon medaille is een blikvanger voor elke wedstrijd. Hij is gemaakt van hoogwaardig ijzer in goud, heeft een individuele vorm en is 5,0 cm hoog en 4,0 cm breed. Hij kan worden gepersonaliseerd en kan worden voorzien van een 40,0 cm lang lint of koord.
vanaf 1,75 € *
Verzending op 03.05.2024
Kindermedaille Leon goudkleurig
Kindermedaille Leon goudkleurig
Verzending op 03.05.2024
1,75 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Leon - een individuele prijs voor grote momenten

De Leon-medaille overtuigt als onmiskenbare blikvanger bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment. Maak de grote dag onvergetelijk voor de kampioenen en vier momenten om nooit te vergeten met onze Leon medaille!

Met zijn individuele vorm en een oppervlak bestaande uit hoogwaardig ijzer in goud, bereikt Leon een uniek ontwerp dat verlangens opwekt en motiveert tot topprestaties.

De Leon medaille is gemaakt van hoogwaardig bewerkt ijzer, wat de Leon medaille een unieke uitstraling geeft. Het ijzer is 2 mm dik en daardoor zo sterk gemaakt dat het eeuwig meegaat. Dankzij het speciale ontwerp fascineert onze Leon-medaille bezoekers en deelnemers op het eerste gezicht. Leon is een echte blikvanger en toont zo de hoogste erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de Leon medaille in je handen te houden, die de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

Met een gewicht van 19 g kan de medaille perfect om de hals gedragen worden. Onze medaille Leon is 5,0 cm hoog en 4,0 cm breed.

De medaille Leon past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

In onze medailleconfigurator heeft u de mogelijkheid om de medaille Leon te personaliseren met een 40,0 cm lang lint of koord. Alle linten en koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester. Hierdoor wordt de Leon medaille een uniek aandenken aan uw triomf.

De voorzijde van de Leon medaille heeft een motief en is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal vormgegeven. De achterkant van de medaille kunt u zelf ontwerpen. U heeft de keuze tussen een transparante medaillefolie met zwarte tekst of een hoogwaardige lasergravure. Let op: de medaillefolie is niet bevestigd.

Elke Leon-medaille wordt zonder ophanging verzonden. Voor een kleine meerprijs sturen we u een kant-en-klare medaille.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elke medaille een duurzaam en waardevol stuk dat op elk evenement indruk zal maken - en waar de winnaar nog lang na afloop van het toernooi trots op zal zijn.

Als deskundige contacten in de trofeeënindustrie weten we dat u de juiste medaille voor uw evenement wilt vinden. Kom meer te weten over onze volledige reeks producten voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de juiste medaille voor u - dat is waar wij ons best voor doen!

U denkt nog na of de medaille Leon precies bij uw toernooi past? Wij helpen je graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

152553260

EAN-Code

4054047127370

Sporten

Neutraal

Materiaal

Strijkijzer

Materiële sterkte

2 mm

Kleur

Gewicht

19 g

Breedte

40 mm

Hoogte

50 mm

Individualisering type achterzijde

Medaalfolie of Lasergravure

Type montage

Lint of Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm

Montage

gemonteerd of niet-gemonteerd
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

30.09.2019
Jürgen R.  door Hörmannsdorf
Sehen super aus