De Natalia-medailleserie is gemaakt van hoogwaardig zamak en is verkrijgbaar in goud, zilver of brons. Met zijn individuele ontwerp is het de perfecte erkenning voor uitzonderlijke prestaties en is het geschikt voor elke gelegenheid.
vanaf 2,71 € *
Verzending op 30.04.2024
Medaille Natalia goudkleurig
Medaille Natalia goudkleurig
Verzending op 30.04.2024
2,71 € *
Stk.
Medaille Natalia zilverkleurig
Medaille Natalia zilverkleurig
Verzending op 30.04.2024
2,71 € *
Stk.
Medaille Natalia brons
Medaille Natalia brons
Verzending op 30.04.2024
2,71 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Natalia - de juiste medaille voor een speciaal moment

Onze medailles van het type Natalia overtuigen als onderscheidend hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor de speciale gebeurtenis. Maak de grote dag van uw winnaars onvergetelijk en vier momenten om nooit te vergeten met Natalia medailles!

Met haar individuele vorm en een oppervlak bestaande uit hoogwaardig zamac in goud, zilver of brons, bereikt Natalia een prachtig ontwerp dat ambitie opwekt en motiveert om nieuwe records te vestigen.

Medailles van het type Natalia zijn gemaakt van hoogwaardig zamac, wat Natalia een unieke uitstraling geeft. De zamak is 3 mm dik en dus robuust vervaardigd om een leven lang mee te gaan. Dankzij het unieke ontwerp fascineert de medaille van de Natalia-serie deelnemers en bezoekers op het eerste moment. Natalia is een echte blikvanger en vormt zo de perfecte erkenning voor uitzonderlijke vaardigheden.

Als blijvend aandenken past de Natalia-medaille perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ze ook geschikt als decoratie voor de vitrine of op de plank.

Natalia is geschikt voor elke gelegenheid en is in haar ontwerp bewust neutraal gehouden.

Het is iets heel bijzonders om de Natalia medailleserie in handen te houden, en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Alle modellen van de Natalia medailleserie wegen 37 g en nestelen zich dus perfect rond de hals van de winnaar. Natalia heeft een diameter van 70 mm.

In onze medailleconfigurator heeft u de mogelijkheid om de Natalia-medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang lint. Alle linten zijn gemaakt van 100 procent polyester. Zo wordt uw Natalia medaille een persoonlijk aandenken aan uw overwinning.

De medailles van de Natalia serie worden versierd met een 50 mm Sportafbeelding. U kunt kiezen uit meer dan 450 standaard aluminium emblemen of uw logo aanpassen. Wij bedrukken de Sportafbeelding door sublimatie. Dit proces maakt een fotorealistische afdruk in zeer hoge kwaliteit mogelijk, is duurzaam en is voor de eeuwigheid. U kunt ook de achterkant van uw Natalia-medaille personaliseren. U kunt kiezen tussen een transparante medaillefolie met zwarte tekst of een gegraveerde achterzijde. Let op: de medaillefolie wordt ongemonteerd geleverd.

Onze medailles van de Natalia serie worden ongemonteerd geleverd. Tegen een kleine meerprijs leveren wij een medaille die klaar is om op te hangen.

Dankzij ons nauwlettend productieproces en grondige kwaliteitscontroles is elke individuele medaille een waardevol en duurzaam stuk dat er op elk evenement goed uitziet - en waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies de juiste medaille voor uw evenement nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de trofeeënindustrie. Ontdek ons compleet assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen met de voor u juiste medaille kunt beleven - daarvoor doen wij ons uiterste best!

U denkt er nog over na of de Natalia-medaille perfect bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

151539591 151539593 151539595

EAN-Code

4054047169936 4054047169943 4054047169950

Embleemgrootte

50 mm 50 mm 50 mm

Sporten

Neutraal Neutraal Neutraal

Materiaal

Zamac Zamac Zamac

Materiële sterkte

3 mm 3 mm 3 mm

Kleur

Gewicht

37 g 37 g 37 g

Diameter

70 mm 70 mm 70 mm

Individualisering type front

Embleem Embleem Embleem

Individualisering type achterzijde

Medaalfolie of Lasergravure Medaalfolie of Lasergravure Medaalfolie of Lasergravure

Type montage

Lint of Koord Lint of Koord Lint of Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester 100% polyester 100% polyester

Montage lengte

40,0 cm 40,0 cm 40,0 cm

Montage

gemonteerd of niet-gemonteerd gemonteerd of niet-gemonteerd gemonteerd of niet-gemonteerd
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

16.11.2022
Torsten V.  door Bremen
Super tolles Design
16.11.2022
Torsten V.  door Bremen
Super tolles Design
16.11.2022
Torsten V.  door Bremen
Super tolles Design