Gemaakt van stevig zamak in goud, zilver of brons, is de "Tennis"-medaille een onvergetelijke prijs voor elke wedstrijd. Met een afmeting van 4,8 cm x 6,3 cm en een gewicht van 56 gram past hij perfect om de hals van de winnaar.
vanaf 3,50 € *
Verzending op 08.05.2024
Motief medaille tennis goudkleur
Motief medaille tennis goudkleur
verzending vandaag
3,50 € *
Stk.
Motief medaille tennis zilverkleur
Motief medaille tennis zilverkleur
verzending vandaag
3,50 € *
Stk.
Motief medaille tennis brons kleur
Motief medaille tennis brons kleur
verzending vandaag
3,50 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tennis - een medaille voor de speciale gelegenheid

Onze Tennis type medailles inspireren als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de Dag bij elke wedstrijd en zijn precies goed voor de speciale gebeurtenis. Laat de belangrijke Dag onsterfelijk worden voor de prijswinnaars en beleef momenten die grote emoties opwekken met de Tennis medailles!

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in de kleuren goud, zilver of brons, bereikt Tennis een sterk design effect dat verlangens opwekt en motiveert om nieuwe records te vestigen.

De medailles uit de Tennis serie zijn gemaakt van robuust zamak, wat Tennis een unieke uitstraling geeft. Het zamak is 3mm dik, waardoor het stevig gemaakt is om een leven lang mee te gaan. Met hun unieke vormgeving brengen onze medailles uit de Tennis-serie bezoekers en deelnemers direct in vervoering. Tennis is een echte lust voor het oog en biedt dus de grootste eer voor uitmuntende vaardigheden.

De medaille Tennis past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als eeuwig aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Het is een geweldig gevoel om de medailleserie Tennis in uw handen te houden, die de gelukkige winnaar niet loslaat en simpelweg pure vreugde geeft.

Alle modellen van de medailleserie Tennis wegen 56 g en nestelen zich dus perfect om de nek van de winnaar. De medailles van de Tennis serie zijn 4,8 cm hoog en 6,3 cm breed.

In onze medaille configurator heeft u de mogelijkheid om de Tennis medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang lint of koord. Alle linten en koorden zijn gemaakt van 100% polyester. Zo wordt Tennis een persoonlijk aandenken aan uw triomf.

De voorkant van de Tennis medaille serie is voorzien van een motief en is speciaal ontworpen voor de tennissport. De achterkant van de medaille kan worden aangepast. U kunt kiezen tussen zwarte tekst op een transparante achtergrond of een hoogwaardige lasergravure. Let op: de folie van de medaille is nog niet gemonteerd.

Onze medailles van de serie Tennis worden geleverd zonder ophanging. Tegen een kleine vaste vergoeding leveren wij uw medaille gemonteerd.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elke medaille een duurzaam en waardevol stuk dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies de juiste medaille voor uw evenement nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van bekers. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de juiste medaille voor u - daar geven wij alles voor!

U denkt nog na of de medaille tennis de juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

156068191 156068192 156068193

EAN-Code

4054047068055 4054047068062 4054047068079

Sporten

Tennis Tennis Tennis

Materiaal

Zamac Zamac Zamac

Materiële sterkte

3 mm 3 mm 3 mm

Kleur

Gewicht

56 g 56 g 56 g

Breedte

63 mm 63 mm 63 mm

Hoogte

48 mm 48 mm 48 mm

Individualisering type achterzijde

Medaalfolie of Lasergravure Medaalfolie of Lasergravure Medaalfolie of Lasergravure

Type montage

Lint of Koord Lint of Koord Lint of Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester 100% polyester 100% polyester

Montage lengte

40,0 cm 40,0 cm 40,0 cm

Montage

gemonteerd of niet-gemonteerd gemonteerd of niet-gemonteerd gemonteerd of niet-gemonteerd
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.